Lenzen

Lenzen als aanvulling op jouw bril

Een bril zorgt ervoor dat jouw zicht zo perfect mogelijk is, maar bij sommige activiteiten kan een bril zorgen voor ongemak, bijvoorbeeld bij het sporten.

Voor deze momenten raden wij jou onze high-performance daglenzen aan. deze lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel waardoor ze op de gezondst mogelijke manier actieve personen zoals jou ondersteunt. Dagelijks vervangen garandeert elke keer een start met een frisse lens en verzekert de hele dag een verfrissend comfort vanaf de eerste knipperslag.

Ben jij een sportief type? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor jouw gratis proefset.

Lenzen voor digital natives

 

Visuele stress bij young digital natives is een fenomeen van onze tijd. Onder invloed van het intensieve gebruik van tablets en smartphones is het aantal omschakelingen tussen jouw ver- en nabijzicht exponentieel gestegen. Niet alleen onze glazen voor digital natives zijn hier een oplossing, ook onze variant in lensvorm geeft jou dezelfde voordelen, maar garandeert een subtieler gebruik. En dit in de nieuwste lensmaterialen die natuurlijke bevochtiging en zuurstofdoorlatendheid bevorderen.

Maatwerk harde & zachte lenzen

Een oog is even uniek als een vingerafdruk. Misschien zijn de kenmerken van jou ogen, afwijkend van wat we bij merendeel van de contactlensdragers zien. Standaard  producten zijn daardoor voor jou niet geschikt. Ben jij daarom op zoek naar lenzen op maat gemaakt volgens de kenmerken van jouw ogen? Dankzij onze samenwerking met specialisten in het vak kunnen wij harde en zachte lenzen aanbieden met het beste draagcomfort, jaren aan een stuk. Buitenmaatse krommingen, doormeters en sterktes behoren tot de mogelijkheden. En dit in een brede waaier van contactlensmaterialen. Kortom, jouw unieke lenzen.

Geïnteresseerd in onze merken?

Contacteer ons