Glazen

Glazen voor ver en nabij

Je moet je ogen beschouwen als onderdeel van een volledig persoon. Geen enkele persoon is hetzelfde. Mensen verschillen niet alleen qua anatomie. Jouw stijl en jouw visuele voorkeur zijn nauw verbonden met jouw manier van leven. Een brillenglas voor ver en nabij dient niet alleen aangepast te worden aan jouw fysiologie, maar ook aan jouw belangrijkste dagelijkse bezigheden.

Een multifocaal brillenglas beantwoordt aan deze uitdaging door een oplossing die verbeterd zicht levert, in welke situatie dan ook.

TIP: Kan jij alle teksten op armlengte nog voldoende goed lezen? Als jouw antwoord hier nee is, dan is een bril voor ver en nabij iets voor jou.

 

Glazen voor computergebruik en bureauwerk

Voor brildragers die veel tijd voor het scherm, op kantoor of binnenskamers, doorbrengen zijn progressieve glazen vaak niet de meest aangewezen oplossing. Een ZEISS officelens bril kan je het best zien als de verbeterde versie van de traditionele leesbril. Met deze bril kun je ook op de tussenafstanden goed zien. ZEISS Officelens bestaat in verschillende versies afhankelijk van het gebruik en kan zelfs tot op één centimeter nauwkeurig gepersonaliseerd worden.

TIP: Zeer handig voor specifieke beroepen die werken op korte en tussenafstanden. Kortom, van online marketeers tot juweliers.

Glazen voor digital natives

Visuele stress bij young digital natives is een fenomeen van onze tijd. Onder invloed van het intensieve gebruik van tablets en smartphones is het aantal omschakelingen tussen jouw ver- en nabijzicht exponentieel gestegen. Dit is extreem belastend voor de ciliaire oogspier en kan visuele stress veroorzaken.

TIP: Heb jij deze vernieuwde levensstijl en last van vermoeide ogen, hoofdpijn of een stijve nek? Dan kunnen ZEISS Digital brillenglazen voor jou een oplossing zijn.

 

Geïnteresseerd in onze merken?

Contacteer ons